+358 75 3267 999

Palvelut

Turun Vapaavaraston monipuoliset varastointipalvelut ja kattavat varastotilat mahdollistavat asiakkaillemme vaivattoman ja tehokkaan väli- tai pidempiaikaisen varastoinnin.

Varastointi

Palvelemme jokaista asiakasta hänen tarvitsemansa varastointitarpeen täyttämällä. Oli varastoitava tuote arvotavara, elintarvikelasti, tullaamaton alkoholilasti, ajoneuvo tai rakennustavaraa, meillä on sille paikka monipuolisissa varastoissamme ja kentissämme.

Tavarankäsittely

Puramme ja lastaamme eli hoidamme tuotteen kaikki vaiheet alusta loppuun asiakkaan näin halutessa. Rahdin turvallinen käsittely nykyaikaisella kalustollamme on ykkösasiamme. 

Tavaran vastaanotto

Hoidamme vastaanottoraportoinnin ja lähetysten teon asiakkaan näin halutessa. Asiakas voi fyysisesti olla vaikka toisella puolella maailmaa, mutta työ hoituu silti ilman komplikaatioita. Extranet -palvelumme avulla voi seurata varastotilannetta ja toimituksen kulkua mistä ja koska tahansa.

Huolinta / Kuljetus

Jos olet vailla huolinta- tai kuljetusyhteistyökumppania, voimme suositella sinulle varteenotettavia kuljetus- ja huolintaliikkeitä.

Pyrimme aina löytämään asiakkaallemme parhaan ja kustannustehokkaimman palvelumuodon. Näin asiakkaamme voivat panostaa tehokkaammin resurssejaan tärkeämpiin asioihin samalla kun me tuotamme heille tehokasta logistista palvelua.

Tavoitteenamme on aina löytää asiakkaallemme paras varastointiratkaisu.

Turun Vapaavaraston käytössä olevat varastotilat ovat pinta-alaltaan kaikkiaan lähes 30 hehtaaria ja soveltuvat hyvin erilaisiin varastointitarpeisiin. Tämän ansiosta varastointikapasiteetimme riittää sekä suurten tavaravirtojen että suurikokoisten tuoteyksiköiden tavarankäsittelyyn.