+358 75 3267 999

Turvallinen

Alueemme on aidattu ja vartioitu.

Voit olla varma, että tuotteesi pysyvät hyvässä tallessa ja moitteettomassa kunnossa. Erilaiset tilat mahdollistavat suojan, jotta herkkäkään tavara ei vaurioidu lämpötilaeroista tai kosteudesta.

Palveleva

Varastoinnista tavarankäsittelyyn.

Reaaliaikaisella extranet -varastonhallinta-työkalullamme seuraat varastotilannetta ja teet palvelutilauksia. Voit asioida paikan päällä tai luovuttaa asiat meidän hoidettavaksemme.

Kirjaudu extranetiin

Vapaavarastointi

Turun kattavin varastointivalikoima.

Tarjoamme mahdollisuuden tullaamattoman tai tullatun tavaran tuontiin ja varastointiin. Elintarvikevarastoja on sekä lämpimiä että jäähdytettyjä. Alkoholivarastomme tarjoaa tilan niin verottomalle kuin verolliselle lastille.

 

TURUN VAPAAVARASTO

Vuonna 1964 perustettu Turun Vapaavarasto on jo 50 vuotta ollut tehokkaiden varastointipalveluiden tarjoaja Turussa, aivan sataman kupeessa. Sijaitsemme Itämeren alueen tärkeimpien liikenneväylien yhtymäkohdassa, sataman ja valtaväylien läheisyydessä.

Turun Vapaavarasto on niin yksityistä, yritystä, tapahtumatuottajia kuin maahantuojiakin palveleva yritys. Varastointi on tehty mahdollisimman suoraviivaiseksi ja helpoksi. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!